BODYUPGRADE Spring Heroes

martie 11, 2019 - mai 11, 2019
BODYUPGRADE Studio - Buzesti nr. 75-77
BODYUPGRADE Spring Heroes
BODYUPGRADE Spring Heroes

Editie primavara BODYUPGRADE 60 days challenge debuteaza pe 11 martie, ca sa fie timp suficient for THAT summer body. 60 de zile de antrenamente intense care te vor ambitiona sa vrei mai mult, de fiecare data.

Facem o pauza mica intre 28 aprilie si 1 mai ca sa sarbatorim in liniste sarbatorile de Paste (da, si 1 mai :)) si revenim din 2 mai la ore.

 

Ce trebuie sa stii:

  • In momentul inscrierii va trebui sa alegi grupa si intervalul orar pe care il consideri cel mai potrivit in programul tau. Te vom ruga sa pastrezi optiunea pe toata durata editiei. Consulta programul de antrenamente aici.
  • Consulta tarifele aici. Tarifele difera in functie de intervalul orar ales pentru antrenamentele din timpul saptamanii.
  • Poti recupera maximum 4 antrenamente pe durata unei editii. Poti veni sa te antrenezi intr-o alta zi, in acelasi interval orar sau in weekend. In orice caz, te rugam sa ne anunti inainte. Orele nerecuperate pana la finalul editiei nu se pot recupera in editia urmatoare, iar contravaloarea lor nu se ramburseaza.
  • Inainte de inceperea antrenamentelor ar fi bine sa ai o discutie cu Robert ca sa intelegi mai bine ce inseamna BODYUPGRADE 60 days challenge si care sunt regulile minime pe care ar trebui sa le respecti pentru a obtine cele mai bune rezultate.
  • Te vom ruga sa completezi si sa semnezi acest contract.
  • La primul antrenament se vor efectua si masuratorile initiale (greutate, grasime viscerala, masa muscuara) care vor fi monitorizate pe durata editiei si comparate cu rezultatele masuratorilor finale.
  • Vei beneficia de un regim alimentar personalizat, adaptat stilului tau de viata, dar si rezultatelor pe care le tintesti la finalul editiei.
  • Pe durata editiei poti beneficia de sesiuni de coaching one to one cu Robert, in limita timpului pe care il are la dispozitie, dar si consiliere permanenta din partea nutritionistului nostru.
  • Este foarte important sa respecti regulile pe care le vei vedea afisate si in sala, atat pentru buna desfasurare a orelor, cat si din respect fata de ceilalti participanti.

 

Share:
© Copyright 2019 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.