Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/rfor0966/bodyupgrade.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Antrenorii BODYUPGRADE 60 days challenge I BODYUPGRADE.RO

TRAINERI

PASIUNE // PERSEVERENTA // SANATATE // DEPENDENTA

Antrenorii BODYUPGRADE 60 days challenge

Robert Dinescu - creatorul conceptului de antrenamente BODYUPGRADE 60 days challenge I BODYUPGRADE.RO

ROBERT Dinescu

Inca de cand ne nastem cautam propiul tel in viata. Unii il gasesc mai devreme, altii mai tarziu, altii inca sunt in cautarea lui. Viata lui Robert a capatat sens in 1997 cand a intrat pentru prima oara intr-o sala de fitness. I-a placut atat de mult, incat dintr-o pasiune adolescentina a transformat-o in meseria care il defineste astazi.

Unii sunt buni la cuvinte, altii la marketing, altii la politica si altii la PR. Robert stie foarte bine cum sa se miste si sa ii determine si motiveze si pe altii sa faca miscare. Exista mai multe feluri prin care poti deveni un om complet: spiritual, afectiv, profesional. Toate sunt bune, iar Robert iti va deschide apetitul pentru inca una: miscarea fizica.

Dupa ani de zile in care a lucrat ca antrenor personal pentru numeroase vedete, dupa sute de ore in care a pus in practica exercitii fizice inedite, Robert iti propune acum o calatorie din care vei iesi castigator.

Dureaza 60 de zile la capatul carora vei fi complet transformat: mai tonifiat, mai rezistent, mai performant. Fara o dieta drastica, doar cu o alimentatie echilibrata si cu un munte de vointa pe care trebuie s-o calesti necontenit.

Robert Dinescu – creatorul conceptului BODYUPGRADE 60 days challenge, programul intensiv de fitness care te ajuta sa slabesti si sa iti tonifiezi musculatura, fara sa urmezi o dieta restrictiva.

Te asteptam sa ne cunosti

TRIMITE-NE UN MESAJ

  • Please enter your name
  • Please enter a message
  • Cannot send mail, an error occurred while delivering this message. Please try again later.
  • Your message was sent successfully. Thanks!
Share:
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.