Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/rfor0966/bodyupgrade.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Antrenamentele BODYUPGRADE 60 days challenge I Robert Dinescu I BODYUPGRADE.RO

CE ESTE BODYUPGRADE 60 DAYS CHALLENGE?

PASIUNE // PERSEVERENTA // SANATATE // DEPENDENTA

BODYUPGRADE 60 days challenge este, in primul rand, multa munca. Munca cu tine insuti, cu corpul si cu mintea ta. Este munca de convingere pe care tu trebuie sa o duci cu propria-ti persoana pentru a depasi barierele pe care ti le impui si pentru a crede ca DA, se poate.

Robert Dinescu, creatorul acestui concept de antrenament, este alaturi de fiecare dintre cei care decid sa se alature provocarii cu cel mai intens, eficient si complex set de exercitii, gandite si combinate astfel incat sa te ajute sa iti imbunatatesti performantele fizice, abilitatile functionale, increderea in sine si, totodata, sa te ajute sa scapi de surplusul de masa de grasime si sa iti construiesti masa musculara.

Principiul de baza este HIIT (High Intensity Interval Training), insa cuprinde si elemente de Tabata, MMA şi antrenamentul unitatilor militare de elita. Pe parcursul orelor, Robert Dinescu imbina forme de exerciţii care antrenează simultan cele două extreme: cea aeroba (rezistenta) şi anaeroba (de mare intensitate si exploziva) pentru arderea grasimilor, tonifiere, definire, dar si cresterea rezistentei, a agilitatii si echilibrului.

Pe durata antrenamentelor vei combina diverse forme de exercitii prin folosirea, cu preponderenta, a greutatii propriului corp. Asta nu inseamna ca nu vei lucra si cu accesorii (gantere, mingi medicinale, TRX, bosu, steppere).

Programul este conceput astfel încat persoane cu grade diferite de pregatire fizica sunt compatibile, se antreneaza împreuna si fiecare reuseste sa isi maximizeze nivelul personal de fitness. Nu este necesara o pregătire fizica anterioara si vei observa  imbunatatirea continua a nivelului de rezistenta si abilitatilor fizice antrenament dupa antrenament.

Ca sa ne asiguram ca fiecare obtine cele mai bune rezultate, toti participantii beneficiaza de consiliere individuala, masuratori periodice, dieta personalizata, precum si sfaturi cu privire la antrenamentul individual in perioada dintre orele de antrenament, hidratarea adecvata si odihna suficienta.

Ce este special la acest antrenament? Diversitatea exercitiilor. Prin exerciţii noi la fiecare antrenament, se arde de trei ori mai multa grasime decat la antrenamentele conventionale, in acelasi timp folosind jumatate din energie, astfel asigurandu-ne ca maximizam rezultatele. Nu ajungi niciodata sa te plictisesti!

BODYUPGRADE 60 days challenge se desfasoara in editii de cate 2 luni (60 de zile) cu cate 3 sesiuni de antrenament de grup pe saptamana. Durata unui antrenament este de 50 de minute.

 

Robert Dinescu - creatorul conceptului de antrenamente BODYUPGRADE 60 days challenge I BODYUPGRADE.RO

Robert DINESCU

Creatorul conceptului BODYUPGRADE 60 days challenge, programul intensiv de fitness care te ajuta sa slabesti si sa iti tonifiezi musculatura, fara sa urmezi o dieta restrictiva.

Te asteptam sa incerci

TRIMITE-NE UN MESAJ

  • Please enter your name
  • Please enter a message
  • Cannot send mail, an error occurred while delivering this message. Please try again later.
  • Your message was sent successfully. Thanks!
Share:
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.