BODYUPGRADE Move to Bloom

6 martie - 6 mai 2020

martie 6, 2020
BODYUPGRADE Studio - Buzesti nr. 75-77
BODYUPGRADE Move To Bloom
BODYUPGRADE Move to Bloom

O noua editie BODYUPGRADE 60 days challenge debuteaza pe 6 martie. Intram in mood-ul de primavara sau, mai bine zis, il continuam pentru ca iarna nu am prea avut. Timp de 60 de zile te asteptam la antrenamente intense si vom face tot ce putem sa te ambitionam sa vrei mai mult, de fiecare data. Iti facem program pana pe 4 mai, de 3 ori pe saptamana.

Nu se vor desfasura antrenamente in perioada 10 – 13 aprilie si pe 1 mai. 

Ce trebuie sa stii:

  • In momentul inscrierii va trebui sa alegi grupa si intervalul orar pe care il consideri cel mai potrivit in programul tau. Te vom ruga sa pastrezi optiunea pe toata durata editiei. Consulta programul de antrenamente aici.
  • Consulta tarifele aici. Tarifele difera in functie de intervalul orar ales pentru antrenamentele din timpul saptamanii.
  • Poti recupera maximum 4 antrenamente pe durata unei editii. Poti veni sa te antrenezi intr-o alta zi, in acelasi interval orar sau in weekend. In orice caz, te rugam sa ne anunti inainte. Orele nerecuperate pana la finalul editiei nu se pot recupera in editia urmatoare, iar contravaloarea lor nu se ramburseaza.
  • Inainte de inceperea antrenamentelor ar fi bine sa ai o discutie cu Robert ca sa intelegi mai bine ce inseamna BODYUPGRADE 60 days challenge si care sunt regulile minime pe care ar trebui sa le respecti pentru a obtine cele mai bune rezultate.
  • La primul antrenament se vor efectua si masuratorile initiale (greutate, grasime viscerala, masa muscuara) care vor fi monitorizate pe durata editiei si comparate cu rezultatele masuratorilor finale.
  • Pe durata editiei poti beneficia de sesiuni de coaching one to one cu Robert, in limita timpului pe care il are la dispozitie.
  • Este foarte important sa respecti regulile pe care le vei vedea afisate si in sala, atat pentru buna desfasurare a orelor, cat si din respect fata de ceilalti participanti.

 

Share:
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.