64 de zile pănă la Crăciun, 18 zile până la BodyUPgrade 60 days challenge XMAS Edition!

noiembrie 9, 2015 - ianuarie 13, 2016
BODYUPGRADE Studio - Dragoslavele nr. 2
BODYUPGRADE XMAS EDITION
64 de zile pănă la Crăciun, 18 zile până la BodyUPgrade 60 days challenge XMAS Edition!

Sărbătorile se apropie. Dar mai aproape este BodyUPgrade 60 days challenge XMAS Edition!

Asta pentru că ştim cu toţii că sărbătorile de iarnă sunt o provocare pentru silueta oricui, indiferent de cât de conştiincios şi atent la alimentaţie eşti. Dar dacă te antrenezi constant, metabolismul tău se va accelera şi iar damage-ul asupra siluetei tale nu va fi atât de mare pe cât crezi. Cumpătarea şi echilibrul alimentar sunt de la sine înţelese.

Early booking discount!

Întâmpinăm sărbătorile de iarnă de anul acesta cu o nouă ediţie BodyUPgrade 60 days challenge. Între 9 noiembrie şi 13 ianuarie te aşteptăm la antrenamente. Lucrăm intens înainte de sărbători, luăm o scurtă pauză între 26 decembrie şi 3 ianuarie 2016 şi revenim în forţă din 4 ianuarie 2016 la antrenamente. Că doar avem în faţă un nou an şi în minte rezoluţii îndrăzneţe.

Perioada de înscriere la BodyUpgrade XMAS Edition este 29 octombrie – 9 noiembrie. Taxa de participare este de 250 euro (TVA inclus) pentru întreaga ediţie – 24 de ore de antrenament cu o frecvenţă de 3 ori pe săptămână.

EARLY BOOKING DISCOUNT! Pentru înscrierea şi achitarea taxei de participare în perioada 22 – 29 octombrie (inclusiv) se aplică un discount de 10%. 

TARIFE PENTRU ACCES INDIVIDUAL LA PROGRAM

Preţul pentru o ediţie de 2 luni de antrenamente BodyUPgrade 60 days challenge este de 250 euro (TVA inclus)/persoanăiar dacă ai un card 7card te bucuri de 20% reducere din prețul unei ediții.. Contactează-ne pentru mai multe detalii legate de modalităţile de plată. Poţi obtine un discount de 25% dacă achiţi în avans 2 ediţii BodyUPgrade 60 days challenge, iar astfel preţul cumulat al celor două ediţii va fi de numai 400 euro! În plus, dacă îţi convingi un prieten să se înscrie şi să achite integral valoarea unei ediţiii, beneficiezi de un discount de 10%.

 • 250 euro/persoană (TVA inclus) – preţ întreg pentru 2 luni de antrenamente de 3 ori pe săptămână (24 de şedinţe)
 • 400 euro/persoană (TVA inclus) – preţ pentru 4 luni de antrenamente de 3 ori pe săptămână (48 de şedinţe) >>> discount 20% faţă de preţul întreg pentru 2 ediţii
 • Alte discounturi: 10% discount din valoare următoarei ediţii dacă recomanzi un prieten care se şi înscrie la program
 • GRATUIT! O oră demonstrativă (cu programare prealabilă)
 • Participanţii la ora demonstrativă care doresc să se înscrie la program beneficiază de o reducere de 15% din valoarea următoarei ediţii.

IMPORTANT! Dacă doreşti să te înscrii la o ediţie care este în curs vei achita numai sedinţele rămase până la finalizarea acestea. Preţul unei sedinţe este de 10 euro (TVA inclus). 

OFERTE PENTRU GRUPURI

Pentru că ne dorim să te simţi bine şi să te relaxezi la antrenamente alături de prieteni şi colegi, am gândit căteva oferte speciale pentru grupuri mai mari:

 • pentru grupuri de minim 5 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 220 euro/persoana (pentru 2 luni de antrenament, cu o frecventa de 3 ori pe săptămână – 24 de ore de antrenament)
 • pentru grupuri de minim 10 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 200 euro/persoană (pentru 2 luni de antrenament, cu o frecventa de 3 ori pe săptămână – 24 de ore de antrenament)
 • pentru grupuri de minim 15 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 180 euro/persoana (pentru 2 luni de antrenament, cu o frecventa de 3 ori pe săptămână – 24 de ore de antrenament)

ORE DEMONSTRATIVE

Te aşteptăm cu drag împreună cu colegii şi prietenii la o lecţie demonstrativă în care să îţi explicăm despre ce este vorba, să iei parte la o oră de antrenament BodyUPgrade 60 days challenge ca să testezi câteva dintre mişcările care fac parte din program. Te poţi programa telefonic la numărul 0722.908.450.

Dacă doreşti să te alături echipei noastre în urma acestei lecţii demonstrative, te poţi bucura de un discount de 15% din valoarea primei ediţii la care participi (aplicabil tarifelor pentru acces individual la program).

IMPORTANT!

Dacă eşti membru 7 card nu uita să ni-l arăţi şi beneficiezi automat de o reducere de 20% din prețul total al unei ediții de antrenamente. Noua ediție se desfăşoară în perioada  9 noiembrie – 13 ianuarie 2016, în Studioul BodyUPgrade din zona Piaţa Victoriei (Str. Dragoslavele nr. 2), la numai 2 minute de staţia de metrou Piaţa Victoriei. Click aici pentru hartă. 

 

Programul orelor de antrenament BodyUPgrade 60 days challenge

 • Clasa 1 – luni, miercuri, vineri >>> 18.00 – 19.00
 • Clasa 2 – luni, miercuri, vineri >>> 19.30 – 20.30
 • Clasă 3 – marţi, joi >>> 19.30 – 20.30
 • Clasa 4 – sâmbăta >>> în formare
Share:
BODYUPGRADE XMAS EDITION
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.