BODYUPGRADE WINTERVENTION

noiembrie 2, 2016 - ianuarie 11, 2017
BODYUPGRADE Studio - Dragoslavele nr. 2
BODYUPGRADE WINTERVENTION
BODYUPGRADE WINTERVENTION

Ediție BODYUPGRADE de final de an, din 2 noiembrie.

Sărbătorile de iarnă vin. Poate cea mai frumoasă și mai așteptată perioadă a anului. Vacanță (pentru cei mai norocoși dintre noi), somn de voie, timp petrecut cu familia și prietenii, cadouri, beculețe colorate. Și mâncare, multă mâncare. Pentru că doar nu o să o refuzi pe mătușa/vecina/bunica [you name it] care se pregătește de 3 zile cu cele mai alese bucate. Nici nu te-ar lăsa să o refuzi, nu-i așa? Iar asta se întâmplă nu o singură dată, ci cel puțin de trei ori pe durata sărbătorilor de iarnă. Pentru că este perioada aia a anului când te muți dintr-o casă în alta, de la o masă la altă masă.  Însă lucrurile nu trebuie să stea chiar așa. Este momentul pentru un WINTERVENTION. Este momentul să îți pregătești corpul pentru dezmățul de sărbători.

Vremea din ce în ce mai rece, trecerea la ora de iarnă și, în general, atmosfera posomorâtă din luna noiembrie, lipsa de chef și dorința de a nu face altceva decât să stai la căldură în casă, toate contribuie la creșterea în greutate. Un studiu pe care l-am citit recent aici spune că începând cu mijlocul lunii noiembrie și până pe la mijlocului lunii ianuarie, tendința de creștere în greutate este mai mare, în special la persoanele care se confruntă oricum cu probleme cu greutatea. Evident, asta nu înseamnă că dacă urmezi o rutină de viață cât de cât săntoasă nu ești predispus îngrăsării în această perioadă. Nu te culca pe o ureche. 🙂

Există însă modalități de a depăși această perioadă fără să eviți cântarul (și oglinzile). Da, nu pretinde nimeni că este simplu și că o poți face din confortul canapelei de acasă, însă starea ta de bine cu propria-ți persoană și sentimentul de mândrie că ai depășit cu bine sărbătorile fără să fie nevoie să îți schimbi garderoba, merită din plin.

Există câteva metode simple pe care fiecare dintre noi le poate ‘implementa’ în această perioadă, adică:

 • Dormi. Dormi cât mai mult și recuperează din energia risipită cu problemele de zi cu zi, înainte de vacanță. Ne așteaptă un an nou, așa că aceste câteva zile libere prind bine pentru refacerea fizică și psihică. Somnul îți întărește sistemul imunitar și îți reîncarcă bateriile.
 • Dacă îți place să gătești și te bucuri de această perioadă ca să îți exersezi skill-urile de masterchef, măcar profită de ocazie și încearcă ceva nou. Am găsit aici câteva sugestii de rețete sănătoase, cu iz de sărbătoare, cu care să îți primești invitații.
 • Petrece cât mai mult timp afară. Fie că mergi la ski, la patioar, găsește-ți activități care să nu aibă ca obiectiv principal statul la masă.
 • Monitorizează-ți constant greutatea. Chiar dacă știi că ai facut ceva excese culinare într-o zi, nu evita cântarul. O dată pe săptămână este suficient ca să îți faci o idee despre cum evoluează greutatea ta. Nu neglija acest aspect.
 • Antrenează-te constant. De la antrenamente nu ai vacanță și poate că acum mai mult ca în alte perioade este cazul să le aloci mai mult timp și dedicare.

Nu întâmplător am lăsat  la final partea cu antrenamentele. Asta pentru că începând din 2 noiembrie, pornim ultima ediție a acestui an: BODYUPGRADE WINTERVENTION. Ai timp suficient până de sărbători să îți intri într-un ritm normal de antrenamente și să simți pe propria-ți piele beneficiile sportului într-un mediu organizat, cu un concept de antrenamente super intense și eficiente în același timp.

BODYUPGRADE WINTERVENTION

 • 8 săptămâni/28 de ore de BODYUPGRADE 60 days challenge (24 de ore de antrenamente de grup super intense + 4 ore ‘Back to basics’)
 • tip de antrenament diferit la fiecare ședință
 • monitorizarea perfomanțelor la începutul și finalul ediției
 • sesiuni de coaching one to one cu Robert Dinescu

NOU! CLASELE ‘BACK TO BASICS’

Începând cu ediția WINTERVENTION includem 4 noi clase în care vom învăța cum se execută corect diferite tipuri de mișcări și exerciții. Pentru că mișcările efectuate corect nu numai că sunt mai eficiente, însă ne feresc de afecțiuni ale articlulațiilor pe termen lung și ne țin departe de accidentări. Vom repeta pe rând diferite tipuri de exerciții pe care le includem în mod curent în orele de antrenament, iar Robert se va asigura ca ficare dintre noi a înțeles cum se execută corect fiecare mișcare.

Clasele ‘Back to basics’ se vor desfășura sâmbăta, începând cu ora 10.00, din 2 în 2 săptămâni (12.11, 26.11, 10.12, 7.01).

Perioada de desfășurare

 • 2 noiembrie 2016 – 11 ianuarie 2017 (nu se efectuează antrenamente în următoarele zile: 30.11, 01.12, 02.12, 03.12, 22.12 – 03.01)
 • 3 ședințe de antrenament/săptămână, 24 ședințe de antrenament/ediție + 4 ore/ediție ‘Back to basics’
 • Durata unei ședințe de antrenament: 50 minute

Orarul claselor de antrenament

 • Clasa 1 – luni, miercuri, vineri >>> 07.00 – 08.00
 • Clasa 2 – luni, miercuri, vineri >>> 18.00 – 19.00
 • Clasa 3 – luni, miercuri, vineri >>> 19.30 – 20.30
 • Clasa 4 – marţi, joi >>> 19.30 – 20.30
 • Clasa 5 – sâmbăta >>> 10.00 – 11.00 (clase speciale ‘Back to basics’ în următoarele zile: 12.11, 26.11, 10.12, 07.01)

*participanții sunt rugați să opteze pentru o clasă dintre cele de mai sus și să respecte opțiunile pe toată durata desfășurării ediției. Schimbările trebuie anunțate cu 12 ore înainte de desfășurarea orei de antrenament.

Cât costă?

 • 250 euro/persoană (TVA inclus) – preţ întreg pentru 2 luni de antrenamente (24 de şedinţe)
 • 400 euro/persoană (TVA inclus) – preţ pentru 4 luni de antrenamente (48 de şedinţe).

Dacă doreşti să te înscrii la o ediţie care este în curs de desfășurare, vei achita numai sedinţele rămase până la finalizarea acesteia, minim 6 ședințe achitate. De exemplu, dacă până la finalul ediției au mai rămas 12 antrenamente vei plăti doar 125 de euro. Pentru plata individuală a unei ședințe, prețul este de 20 euro (TVA inclus). 

Discounturi și beneficii

 • 3 intrări cu invitați diferiți care vor beneficia de discount de 10% fiecare dacă doresc să se înscrie la ediția în curs.
 • Gratuit! O ședință de antrenament demonstrativă. Participanţii la ora demonstrativă care doresc să se înscrie la program beneficiază de o reducere de 15% din valoarea ediției în curs.
 • 20% discount dacă achiți în avans 2 ediții BODYUPGRADE 60 days challenge (400 euro în loc de 500 euro).
 • 10% discount din valoarea următoarei ediţii pentru fiecare prieten recomandat care se înscrie și achită contravaloarea unei ediții.

Notă: discounturile sunt cumulative.

Oferte pentru grupuri

Pentru că ne dorim să te simţi bine şi să te relaxezi la antrenamente alături de prieteni şi colegi, am gândit căteva oferte speciale pentru grupuri mai mari:

 • minim 5 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 220 euro/persoana (24 de ore de antrenament)
 • minim 10 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 200 euro/persoană (24 de ore de antrenament)
 • minim 15 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 180 euro/persoana (24 de ore de antrenament)
Share:
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.