Warm up! din 25 octombrie la BODYUPGRADE 60 days challenge. Și un mic cadou!

octombrie 25, 2017 - decembrie 20, 2017
BODYUPGRADE Studio - Dragoslavele nr. 2
BODYUPGRADE WARM UP!
Warm up! din 25 octombrie la BODYUPGRADE 60 days challenge. Și un mic cadou!

2 luni până la sărbătorile de iarnă, timp suficient să te pui pe treabă. Ai nevoie de motivație? Sărmaluțele, cozonacii și salata boeuf sunt motive suficiente? Află în continuare detaliile ediției BODYUPGRADE 60 days challenge  – Warm up! #Winteriscoming.
Din 25 octombrie te așteptăm la o nouă ediție BODYUPGRADE 60 days challenge Warm up! #Winteriscoming ca să ne pregătim cum se cuvine pentru festinul de Crăciun.

BODYUPGRADE WARM UP!

DURATA EDIȚIEI

START 25.10.2017 – END 20.12.2017

Ediția WARM UP! include:

  • 24 de ore de antrenamente BODYUPGRADE 60 days challenge + 1 oră cadou la finalul ediției, deci 25 de ore de antrenament.
  • 4 ore de antrenamente BACK TO BASICS

PLANIFICAREA ANTRENAMENTELOR

Antrenamentele se desfășoară zilnic, de luni până vineri, conform orarului de antrenamente de aici.

Cele 4 ore de antrenamente BACK TO BASICS se desfășoară sâmbăta, începând cu ora 10, în următoarele zile: 04.11, 18.11, 09.12, 16.12.

Nu se desfășoară antrenamente în intervalul 30.11 – 03.12.

TARIFE

Tarifele diferă în funcție de intervalul orar ales – consultă lista de prețuri aici.

BODYUPGRADE 60 days challenge este un program destinat oricui, indiferent de vârstă, condiție și formă fizică, așa că oricine este binevenit. Rezultatele pe care le vei observa după o ediție te vor face să îți dorești să continui, iar dacă respecți instrucțiunile antrenorului nostru vei reuși în scurt timp să îți atingi obiectivele. Citește mai multe despre conceptul de antrenamente BODYUPGRADE 60 days challenge aici.

Nu îți face griji dacă nu reușești să convingi pe altcineva să te însoțească la antrenamente. Nu este un motiv suficient de puternic încât să te determine să îți amâni planurile. Vei vedea că prieteniile se leagă în cele mai dificile momente, atunci când îți spui ‘nu mai pot’ și cineva va veni la tine să te încurajeze. Și nu te gândi că tu nu ai condiția fizică necesară pentru un astfel de antrenament. Rezistența se câștigă în timp, iar Robert încurajează pe fiecare în parte să tragă cât până la limită și puțin peste.

Share:
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.