Din 30 august, BODYUPGRADE 60 days challenge TRAIN+HARD. Back to the gym edition.

august 30, 2017 - octombrie 23, 2017
BODYUPGRADE Studio - Dragoslavele nr. 2
BODYUPGRADE TRAIN+HARD 
Din 30 august, BODYUPGRADE 60 days challenge TRAIN+HARD. Back to the gym edition.

Anul acesta strigăm catalogul la antrenamente mai devreme decât de obicei. Furăm puțin startul și începem o nouă ediție BODYUPGRADE 60 days challenge cu câteva zile înainte de septembrie, ca să ne mai „mințim”puțin că este vară încă. Din 30 august suntem puși pe treabă și vă așteptăm la antrenamente cu toată energia și motivația acumulate pe durata vacanței.
Septembrie este un nou început. Un moment în care ne promitem că vom începe să facem lucrurile altfel. Că ne vom permite mai mult timp pentru noi, că ne vom găsi mai multe momente și activități de relaxare, că vom spune stop mai des. Și tot din septembrie, BODYUPGRADE 60 days challenge vine cu o nouă provocare. Este momentul să te ambiționezi și să TRAIN+HARD, harder decât o faci de obicei.  Este momentul să faci loc în viața ta și obiectivelor care țin de propria persoană, iar sportul, mișcarea fizică, în general, îți oferă cele mai multe satisfacții. Îți lucrezi și musculatura, reduci depozitele de grăsime și îți remodelezi corpul. Natural, normal, sănătos, fără diete și pastile nocive.

Din 30 august te așteptăm la o nouă ediție BODYUPGRADE 60 days challenge TRAIN+HARD ca să simți pe propria piele cum este să vii la o oră de antrenament obosit psihic după o zi lungă, cu gândul la zecile de mailuri care or fi ajuns în inboxul tău de când ai plecat de la birou, fără chef de nimic, și să pleci cu totul alt om, cu zâmbetul pe buze, cu durere musculară (ah, dar ce durere plăcută). Pentru că da, se poate. Se poate ca o oră de sport de 3 ori pe săptămână să facă minuni. Și în felul în care arăți, și în felul în care te simți, și în felul în care gândești.

BODYUPGRADE TRAIN+HARD 

DURATA EDIȚIEI – START 30.08.2017 – END 23.10.2017

Ediția TRAIN+HARD include:

  • 24 de ore de antrenamente BODYUPGRADE 60 days challenge
  • 4 ore de antrenamente BACK TO BASICS (se desfășoară sâmbăta, începând cu ora 10, din 2 în 2 săptămâni)

PLANIFICAREA ANTRENAMENTELOR

Antrenamentele se desfășoară zilnic, de luni până vineri, conform orarului de antrenamente de aici.

TARIFE

Tarifele diferă în funcție de intervalul orar ales – consultă lista de prețuri aici.

BODYUPGRADE 60 days challenge este un program destinat oricui, indiferent de vârstă, condiție și formă fizică, așa că oricine este binevenit. Rezultatele pe care le vei observa după o ediție te vor face să îți dorești să continui, iar dacă respecți instrucțiunile antrenorului nostru vei reuși în scurt timp să îți atingi obiectivele. Citește mai multe despre conceptul de antrenamente BODYUPGRADE 60 days challenge aici.

Nu îți face griji dacă nu reușești să convingi pe altcineva să te însoțească la antrenamente. Nu este un motiv suficient de puternic încât să te determine să îți amâni planurile. Vei vedea că prieteniile se leagă în cele mai dificile momente, atunci când îți spui ‘nu mai pot’ și cineva va veni la tine să te încurajeze. Și nu te gândi că tu nu ai condiția fizică necesară pentru un astfel de antrenament. Rezistența se câștigă în timp, iar Robert încurajează pe fiecare în parte să tragă cât până la limită și puțin peste.

Share:
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.