BODYUPGRADE SUMMER BODY GOALS

mai 2, 2018 - iunie 29, 2018
BODYUPGRADE Studio - Dragoslavele nr. 2
BODYUPGRADE SUMMER BODY GOALS
BODYUPGRADE SUMMER BODY GOALS

Sperăm că ai planuri mari pentru silueta ta vara asta, pentru că nu avem de gând să te lăsăm să renunți la sport după ce ai tras atâtea luni în sală.

Din mai începem să urmărim cu grijă ce se întâmplă cu evoluția ta de până acum. Începe SUMMER BODY GOALS, o nouă ediție BODYUPGRADE 60 days challenge!

Vara este anotimpul în care se golesc sălile, dar se și compromit siluetele lucrate cu răbdare încă din iarnă. De ce să pierzi totul într-o vacanță de relaxare, când poți continua pe drumul pe care ai început?

Va fi la fel de greu, dar satisfacțiile vor fi pe măsura efortului și îți va plăcea și mai mult de tine în costum de baie.

Înscrie-te în ediție din mai BODYUPGRADE 60 days challenge și ai grijă de corpul pe care l-ai lucrat până acum. Te vei simți mai bine iar energia pe care o vei avea te va ajuta să trăiești sănătos.

Avem și discounturi pentru cei cu obiective bine definite.

  • 10% early booking discount* pentru toți cei care se înscriu și achită integral taxa de participare în perioada 23 – 30 aprilie 2018.

În plus :

  • la achiziționarea voucherului te bucuri de 10% discount* din prețul normal al unei ediții.
  • voucherul asigură accesul pe toată durata ediției SUMMER BODY GOALS, în limita a 24 de ore de antrenament + 4 ore Back to Basics.
  •  voucherul nu este transmisibil, iar beneficiarul nu trebuie să fie altul decât persoana care achiziționează voucherul.

Despre ediția SUMMER BODY GOALS

START 02.05.2018 – END 29.06.2018

Sunt incluse:

  • 24 de ore de antrenamente BODYUPGRADE 60 days challenge
  • 4 ore de antrenamente BACK TO BASICS
  • Urmărirea progresului pe durata ediției și efectuarea de măsurători la începutul și finalul acesteia.
  • Coaching one to one cu Robert Dinescu.

PLANIFICAREA ANTRENAMENTELOR

Antrenamentele se desfășoară zilnic, de luni până vineri, conform orarului de antrenamente de aici.

Clasele BACK TO BASICS sunt clase speciale, destinate tuturor participanților înscriși la o ediție pe durata cărora vom aprofunda modalitatea de a executa corect diferite tipuri de mișcări și exerciții. Pentru că mișcările efectuate corect nu numai că sunt mai eficiente, însă ne feresc de afecțiuni ale articlulațiilor pe termen lung și ne țin departe de accidentări. Vom repeta pe rând diferite tipuri de exerciții pe care le includem în mod curent în orele de antrenament, iar Robert se va asigura ca ficare dintre noi a înțeles cum se execută corect fiecare mișcare.

BODYUPGRADE 60 days challenge este un program destinat oricui, indiferent de vârstă, condiție și formă fizică, așa că oricine este binevenit. Rezultatele pe care le vei observa după o ediție te vor face să îți dorești să continui, iar dacă respecți instrucțiunile antrenorului nostru vei reuși în scurt timp să îți atingi obiectivele. Citește mai multe despre conceptul de antrenamente BODYUPGRADE 60 days challenge aici.

Nu îți face griji dacă nu reușești să convingi pe altcineva să te însoțească la antrenamente. Nu este un motiv suficient de puternic încât să te determine să îți amâni planurile. Vei vedea că prieteniile se leagă în cele mai dificile momente, atunci când îți spui ‘nu mai pot’ și cineva va veni la tine să te încurajeze. Și nu te gândi că tu nu ai condiția fizică necesară pentru un astfel de antrenament. Rezistența se câștigă în timp, iar Robert încurajează pe fiecare în parte să tragă cât până la limită și puțin peste.

Share:
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.