BODYUPGRADE Stress the stress. Don’t let the stress stress you. Din 7 septembrie.

septembrie 7, 2016 - octombrie 31, 2016
BODYUPGRADE Studio - Dragoslavele nr. 2
BODYUPGRADE STRESS THE STRESS
BODYUPGRADE Stress the stress. Don’t let the stress stress you. Din 7 septembrie.

STRES, stresuri, s. n. (Med.) Nume dat oricărui factor (sau ansamblu de factori) de mediu care provoacă organismului uman o reacție anormală; p. ext.efect nefavorabil produs asupra organismului uman de un factor de mediu.

Nu este nevoie de definiții din DEX ca să explicăm ce este stresul. Fiecare dintre noi îl resimte zi de zi, determinat fiind de tot ceea ce ne înconjoară – de la traficul nebun din București, la provocările de la locul de muncă, la viața noastră agitată, mereu pe repede înainte, la eforturile permanente de a păstra un echilibru cât de cât echitabil între viața personală și cea profesională. Și câte alte motive de stres nu ar mai putea fi înșiruite aici.

Iar septembrie este, în general, una dintre cele mai stresante luni din an. Vacanța s-a terminat, nu putem decât să mai visăm la mini vacanțele de sărbători, viața își reia cursul agitat, copiii încep școala, orașul se aglomerează pe zi ce trece, proiectele mari la birou acum se demarează, mailuri, multe mailuri, sute de mailuri. Pentru că nu-i așa? Vii cu forțe proaspete din vacanță. Sau this is only the popular belief.

În realitate, întoarcerea din vacanță este un factor de stres în sine. „Ruptura” de câteva zile (maxim 15 pentru cei mai norocoși dintre noi) pe care ți-ai permis-o cu scopul de a te relaxa și de a uita de nebunia de zi cu zi, nu face decât să îngreuneze lucrurile. Pornind de la cel mai urât, lung și greu drum, adică cel de întoarcere, continuând cu desfăcutul bagajelor și terminând cu ce e mai dificil – întoarcerea la activitatea zilnică susținută. Nu numai că este greu să te readaptezi programului 9-18 (în cel mai bun caz), unde mai pui că trebuie să reiei și câteva sute de mailuri ca să fii la curent cu ce s-a mai întâmplat în lipsa ta.

Și după toată pledoaria asta, ne mai place concediul? Da. Ne place, ce să faci? N-ai ce să faci. Oricât de grea e revenirea. Asta pentru că există metode de a reintra în ritm și de a nu lăsa tumultul cotidian să ne copleșească.

Septembrie poate fi asociat cu un nou început. Un moment în care ne promitem că vom începe să facem lucrurile altfel. Că ne vom permite mai mult timp pentru noi înșine, că ne vom găsi mai multe momente și activități de relaxare, că vom spune stop mai des. Și tot din septembrie, BODYUPGRADE 60 days challenge vine cu o nouă provocare. Ce ar fi să STRESS THE STRESS? Pentru că este cunoscut faptul că sportul, mișcarea fizică, în general, ajută la combaterea stresului și a oboselii. Pe modelul cui pe cui se scoate. (nu, nu o să ne lansăm aici în teorii despre neorohormonii secretați de creier în timpul practicării sportului). Unde mai pui că cei care practică sport în mod regulat își îmbunătăţesc memoria și au un nivel de energie mult mai crescut. Anxietatea provocată de stresul zilnic se diminuează, funcțiile cognitive și starea de spirit se îmbunătățesc, capacitatea de învățare crește. Unde mai pui că îți lucrezi și musculatura, reduci depozitele de grăsime și îți remodelezi corpul. Natural, normal, sănătos, fără diete și pastile nocive.

Din 7 septembrie te așteptăm la o nouă ediție BODYUPGRADE 60 days challenge STRESS THE STRESS ca să simți pe propria piele cum este să vii la o oră de antrenament obosit psihic după o zi lungă, cu gândul la zecile de mailuri care or fi ajuns în inboxul tău de când ai plecat de la birou, fără chef de nimic, și să pleci cu totul alt om, cu zâmbetul pe buze, cu durere musculară (ah, dar ce durere plăcută). Pentru că da, se poate. Se poate ca o oră de sport de 3 ori pe săptămână să facă minuni. Și în felul în care arăți, și în felul în care te simți, și în felul în care gândești.

BODYUPGRADE STRESS THE STRESS

 • 8 săptămâni/24 de ore de antrenamente de grup super intense
 • tip de antrenament diferit la fiecare ședință
 • monitorizarea perfomanțelor la începutul și finalul ediției
 • sesiuni de coaching one to one cu Robert Dinescu

Perioada de desfășurare

 • 07 septembrie 2016 – 31 octombrie 2016
 • 3 ședințe de antrenament/săptămână, 24 ședințe de antrenament/ediție
 • Durata unei ședințe de antrenament: 50 minute

Orarul claselor de antrenament

 • Clasa 1 – luni, miercuri, vineri >>> 07.00 – 08.00
 • Clasa 2 – luni, miercuri, vineri >>> 18.00 – 19.00
 • Clasa 3 – luni, miercuri, vineri >>> 19.30 – 20.30
 • Clasa 4 – marţi, joi >>> 19.30 – 20.30
 • Clasa 5 – sâmbăta >>> în formare

*participanții sunt rugați să opteze pentru o clasă dintre cele de mai sus și să respecte opțiunile pe toată durata desfășurării ediției. Schimbările trebuie anunțate cu 12 ore înainte de desfășurarea orei de antrenament.

Cât costă?

 • 250 euro/persoană (TVA inclus) – preţ întreg pentru 2 luni de antrenamente (24 de şedinţe)
 • 400 euro/persoană (TVA inclus) – preţ pentru 4 luni de antrenamente (48 de şedinţe).

Dacă doreşti să te înscrii la o ediţie care este în curs de desfășurare, vei achita numai sedinţele rămase până la finalizarea acesteia, minim 6 ședințe achitate. De exemplu, dacă până la finalul ediției au mai rămas 12 antrenamente vei plăti doar 125 de euro. Pentru plata individuală a unei ședințe, prețul este de 20 euro (TVA inclus). 

Discounturi și beneficii

 • 3 intrări cu invitați diferiți care vor beneficia de discount de 10% fiecare dacă doresc să se înscrie la ediția în curs.
 •  Gratuit! O ședință de antrenament demonstrativă. Participanţii la ora demonstrativă care doresc să se înscrie la program beneficiază de o reducere de 15% din valoarea ediției în curs.
 • 20% discount dacă achiți în avans 2 ediții BODYUPGRADE 60 days challenge (400 euro în loc de 500 euro).
 • 10% discount din valoarea următoarei ediţii pentru fiecare prieten recomandat care se înscrie și achită contravaloarea unei ediții.

Notă: discounturile sunt cumulative.

Oferte pentru grupuri

Pentru că ne dorim să te simţi bine şi să te relaxezi la antrenamente alături de prieteni şi colegi, am gândit căteva oferte speciale pentru grupuri mai mari:

 • minim 5 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 220 euro/persoana (24 de ore de antrenament)
 • minim 10 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 200 euro/persoană (24 de ore de antrenament)
 • minim 15 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 180 euro/persoana (24 de ore de antrenament)

 

 

Share:
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.