BODYUPGRADE – Spring edition 2015

martie 23, 2015 - mai 18, 2015
BODYUPGRADE Studio - Dragoslavele nr. 2
BODYUPGRADE Spring Edition
BODYUPGRADE – Spring edition 2015

Te așteptăm la ediția de primăvară BodyUPgrade 60 days challenge!

60 de zile la finalul cărora vei vedea că poţi face lucruri pe care nu ţi-ai imaginat că le poţi face. Vei trece printr-o perioadă de schimbări, vei învăţa să îţi depăşeşti limitele şi să îţi doreşti din ce în ce mai mult şi să îţi găşeşti resurse pentru a continua, chiar şi atunci când pare imposibil, Vei învăţa ce înseamnă ambiţia şi motivaţia. Şi spiritul de echipă.

Ediţia de primăvară BodyUPgrade 60 days challenge se desfăşoară în perioada 23 martie – 18 mai. Antrenamentele se desfăşoară în Studioul BodyUPgrade din zona Piaţa Victoriei (Str. Dragoslavele nr. 2), la numai 2 minute de staţia de metrou Piaţa Victoriei. Click aici pentru hartă. 

Programul orelor de antrenament BodyUPgrade 60 days challenge

 • Clasa 1 – luni, miercuri, vineri >>> 18.00 – 19.00
 • Clasa 2 – luni, miercuri, vineri >>> 19.30 – 20.30
 • Clasă recuperare – marţi, joi >>> 19.00 – 20.00

TARIFE PENTRU ACCES INDIVIDUAL LA PROGRAM

Preţul pentru o ediţie de 2 luni de antrenamente BodyUPgrade 60 days challenge este de 250 euro (TVA inclus)/persoană. Contactează-ne pentru mai multe detalii legate de modalităţile de plată. Poţi obtine un discount de 25% dacă achiţi în avans 2 ediţii BodyUPgrade 60 days challenge, iar astfel preţul cumulat al celor două ediţii va fi de numai 400 euro! În plus, dacă îţi convingi un prieten să se înscrie şi să achite integral valoarea unei ediţiii, beneficiezi de un discount de 10%.

 • 250 euro/persoană (TVA inclus) – preţ întreg pentru 2 luni de antrenamente de 3 ori pe săptămână (24 de şedinţe)
 • 400 euro/persoană (TVA inclus) – preţ pentru 4 luni de antrenamente de 3 ori pe săptămână (48 de şedinţe) >>> discount 25% faţă de preţul întreg pentru 2 ediţii
 • Alte discounturi: 10% discount din valoare următoarei ediţii dacă recomanzi un prieten care se şi înscrie la program
 • GRATUIT! O oră demonstrativă (cu programare prealabilă)
 • Participanţii la ora demonstrativă care doresc să se înscrie la program beneficiază de o reducere de 15% din valoarea următoarei ediţii.

IMPORTANT! Dacă doreşti să te înscrii la o ediţie care este în curs vei achita numai sedinţele rămase până la finalizarea acestea. Preţul unei sedinţe este de 10 euro (TVA inclus). 

OFERTE PENTRU GRUPURI

Pentru că ne dorim să te simţi bine şi să te relaxezi la antrenamente alături de prieteni şi colegi, am gândit căteva oferte speciale pentru grupuri mai mari:

 • pentru grupuri de minim 5 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 220 euro/persoana (pentru 2 luni de antrenament, cu o frecventa de 3 ori pe săptămână – 24 de ore de antrenament)
 • pentru grupuri de minim 10 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 200 euro/persoană (pentru 2 luni de antrenament, cu o frecventa de 3 ori pe săptămână – 24 de ore de antrenament)
 • pentru grupuri de minim 15 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 180 euro/persoana (pentru 2 luni de antrenament, cu o frecventa de 3 ori pe săptămână – 24 de ore de antrenament)

ORE DEMONSTRATIVE

Te aşteptăm cu drag împreună cu colegii şi prietenii la o lecţie demonstrativă în care să îţi explicăm despre ce este vorba, să iei parte la o oră de antrenament BodyUPgrade 60 days challenge ca să testezi câteva dintre mişcările care fac parte din program. Te poţi programa telefonic la numărul 0727.330.577.

Dacă doreşti să te alături echipei noastre în urma acestei lecţii demonstrative, te poţi bucura de un discount de 15% din valoarea primei ediţii la care participi (aplicabil tarifelor pentru acces individual la program).

Share:
BODYUPGRADE - Editia de primavara 2015
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.