BODYUPGRADE Outdoor Fit Edition – Think outside. Play outside. Train outside.

iunie 2, 2014 - iulie 25, 2014
Parcul Kiseleff
BODYUPGRADE Outdoor Fit Edition
BODYUPGRADE Outdoor Fit Edition – Think outside. Play outside. Train outside.

BodyUPgrade Outdoor Fit Edition – prima editie BodyUPgrade 60 days challenge care se desfasoara EXCLUSIV in aer liber!

Cel mai complex si intens program de tonifiere si slabire* se desfasoara, incepand cu 2 iunie, in Parcul Kiseleff din Bucuresti

2 luni de antrenamente de mare intensitate, care iti vor optimiza agilitatea, echilibrul, coordonarea, viteza si forta. Rezultatele vor aparea dupa primele ore, secretul fiind ca la fiecare antrenament exercitiile sunt noi, arzandu-se astfel de trei ori mai multă grasime decat la antrenamentele conventionale, folosind insa numai jumatate din energie si, in acelasi timp, maximizand rezultatele prin folosirea greutatii  propriului corp.
Ce trebuie sa stiu inainte?
Programul se adreseaza tuturor persoanelor care isi propun sa faca o schimbare in felul in care arata, se simt si gandesc. Este un antrenament de intensitate mare, insa care nu necesita decat o minima pregatire fizica. Deci nu te speria daca la inceput ti se va parea prea greu, cu perseverenta si vointa vei observa ca numai in cateva sedinte conditia ta fizica se va imbunatatii si vei putea executa din ce in ce mai multe repetari din fiecare exercitiu.
Trebuie sa mai stii ca este foarte important sa nu intarzii pentru a nu pierde sesiunea de incalzire obligatorie inainte de inceperea fiecarui antrenament. Astfel iti pregatesti articulatiile pentru antrenamentul in sine si poti fi sigur ca nu te vei accidenta. Incearca deci sa ajungi cu cateva minute inainte de inceperea antrenamentului.
Unde si cand se desfasoara editia BodyUPgrade Outdoor Fit?
Noua editie se desfasoara intre 2 iunie si 25 iulie, timp de 8 saptamani, cu o frecventa de 3 antrenamente pe saptamana.
Antrenamentele se desfasoara in fiecare luni, miercuri si vineri, incepand cu ora 19.30.
BodyUPgrade Outdoor Fit Edition se va desfasura exclusiv in aer liber, in Parcul Kiseleff din Bucuresti. Si pentru ca e deja vara si vom lucra timp e o ora in mijlocul naturii, nu ar fi o idee rea sa te inarmezi cu o solutie impotriva tantarilor. Pentru ca ne dorim sa te simti bine si sa te concentrezi pe deplin la executarea corecta a tuturor exercitiilor.
Cum ma inscriu?
Pentru a te inscrie poti folosi forumarul de pe site unde ne lasi cateva date despre tine si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Ne poti scrie si pe adresa robert@robertdinescu.ro unde te rugam sa ne lasi un numar de telefon si, de asemenea, vei fi sunat in cel mai scurt timp si ti se vor da toate detaliile de care ai nevoie legate de program si de desfasurarea aceastuia.
Ai la dispozitie si pagina de facebook BodyUPgrade unde ne poti lasa un mesaj cu numarul tau de telefon pentru a te putea contacta rapid.
Daca vrei sa ne adresezi o intrebare rapida, poti suna direct la numarul 0722.908.450.
Cat costa?
Costul programului este de 250 euro (TVA inclus).
Pentru a-ti pastra prioritatea la inscriere este necesar sa achiti integral valoarea programului pana pe 29 mai 2014. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii legate de modalitatea de plata.
Poti obtine un discount de 25% daca achiti in avans 2 editii BodyUPgrade, iar astfel costul celor doua editii va fi de numai 400 euro!
Daca vii cu un prieten care se inscrie si achita integral valoarea editiei, beneficiezi in plus de un discount de 10%.
Te asteptam in echipa BodyUPgrade!
Share:
BODYUPGRADE Outdoor Fit Edition
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.