BODYUPGRADE 60 days challenge – Ediția GET HOT FOR SUMMER începe pe 10 martie

martie 10, 2017 - mai 5, 2017
BODYUPGRADE Studio - Dragoslavele nr. 2
BODYUPGRADE GET HOT FOR SUMMER 
BODYUPGRADE 60 days challenge – Ediția GET HOT FOR SUMMER începe pe 10 martie

Este timpul să te pregătești pentru vară!

Nu, nu este prea devreme să vorbim despre vară. Anul acesta, primăvara ne-a cam luat prin surprindere (dar nu ne supărăm) și se pare că suntem nevoiți să renunțăm la straturile de haine de groase mai devreme decât ne-am fi așteptat. Oricum, straturile groase de haine nu sunt un motiv suficient să nu te gândeşti deja la cum vei arăta vara asta. Primăvara aceasta propune-ţi să zâmbeşti mai mult, să iubeşti mai mult şi să ai mai multă grijă de tine. Este mai simplu decât crezi. AFLĂ MAI MULTE.
Primăvara este un nou început. Momentul acela în care ne promitem că vom începe să avem mai multă grijă de felul în care arătăm. Ne promitem că ne vom permite mai mult timp pentru noi înșine, că ne vom găsi mai multe momente și activități de relaxare și că vom petrece mai mult timp în aer liber. Și pentru că este o primăvară atât de frumoasă deja, BODYUPGRADE 60 days challenge vine cu o nouă provocare. Ce ar fi să GET HOFOR SUMMER? Pentru că ai timp suficient să te antrenezi așa cum trebuie pentru ca vara asta să porți acele haine pe care ți le dorești și să îți etalezi corpul lucrat pe plajă. Slăbește natural, normal, sănătos, fără diete și pastile nocive.

Iată ce trebuie să faci (deși știm sigur că deja știi):

 • Antrenează-te de cel puţin 3 ori pe săptămână. Alege un tip de antrenament care să îţi placă şi să te motiveze şi nu renunţa dacă nu vezi rezultate după primele ore. Este nevoie de timp pentru ca organismul tău
 • Petrece cât mai mult timp afară. Role, patine, ieși la alergat (dacă nu de dimineața, măcar seara), deconectează-te seara cu plimbări prin parc.
 • Monitorizează-ți constant greutatea. Chiar dacă până acum ai cam evitat cântarul, ar fi bine să începeți să vă împrieteniți. O dată pe săptămână este suficient ca să îți faci o idee despre cum evoluează greutatea ta. Nu neglija acest aspect.
 • Hrănește-te corect. O excursie până la piață o dată pe săptămână este suficient ca să îți faci stocul de alimente naturale și sănătoase pentru următoarele zile. Consumă fructe proaspete, legume de sezon, supe și ciorbe făcute de tine, acasă, ca să știi tu ce pui în ele. Primăvara este cel mai simplu să faci asta.

Din 10 martie lăsăm scuzele la o parte și pornim noua ediție BODYUPGRADE GET HOFOR SUMMER. Ai timp suficient până la vară să îți intri într-un ritm normal de antrenamente și să simți pe propria-ți piele beneficiile sportului într-un mediu organizat, cu un concept de antrenamente super intense și eficiente în același timp.

BODYUPGRADE GET HOFOR SUMME

 • 8 săptămâni/28 de ore de BODYUPGRADE 60 days challenge (24 de ore de antrenamente de grup super intense + 4 ore ‘Back to basics’)
 • tip de antrenament diferit la fiecare ședință
 • monitorizarea perfomanțelor la începutul și finalul ediției
 • sesiuni de coaching one to one cu Robert Dinescu

CLASELE ‘BACK TO BASICS’

Iarna trecută ne-am gândit că ar fi bine să includem 4 noi clase în care vom învăța cum se execută corect diferite tipuri de mișcări și exerciții. Pentru că mișcările efectuate corect nu numai că sunt mai eficiente, însă ne feresc de afecțiuni ale articlulațiilor pe termen lung și ne țin departe de accidentări. Vom repeta pe rând diferite tipuri de exerciții pe care le includem în mod curent în orele de antrenament, iar Robert se va asigura ca ficare dintre noi a înțeles cum se execută corect fiecare mișcare.

Clasele ‘Back to basics’ se vor desfășura sâmbăta, începând cu ora 10.00, din 2 în 2 săptămâni (18.03, 01.04, 22.04, 29.04).

Perioada de desfășurare

 • 10 martie 2017 – 5 mai 2017 (nu se efectuează antrenamente luni, 17 aprilie)
 • 3 ședințe de antrenament/săptămână, 24 ședințe de antrenament/ediție + 4 ore/ediție ‘Back to basics’
 • Durata unei ședințe de antrenament: 50 minute

Orarul claselor de antrenament

 • Clasa 1 – luni, miercuri, vineri >>> 07.00 – 08.00
 • Clasa 2 – luni, miercuri, vineri >>> 18.00 – 19.00
 • Clasa 3 – luni, miercuri, vineri >>> 19.30 – 20.30
 • Clasa 4 – marţi, joi >>> 19.30 – 20.30
 • Clasa 5 – sâmbăta >>> 10.00 – 11.00 (clase speciale ‘Back to basics’ în următoarele zile: (18.03, 01.04, 22.04, 29.04)

*participanții sunt rugați să opteze pentru o clasă dintre cele de mai sus și să respecte opțiunile pe toată durata desfășurării ediției. Schimbările trebuie anunțate cu 12 ore înainte de desfășurarea orei de antrenament.

Cât costă?

 • 250 euro/persoană (TVA inclus) – preţ întreg pentru 2 luni de antrenamente (24 de antrenamente + 4 clase Back to basics)
 • 400 euro/persoană (TVA inclus) – preţ pentru 4 luni de antrenamente (48 de antrenamente + 8 clase Back to basics).

Dacă doreşti să te înscrii la o ediţie care este în curs de desfășurare, vei achita numai sedinţele rămase până la finalizarea acesteia, minim 6 ședințe achitate. De exemplu, dacă până la finalul ediției au mai rămas 12 antrenamente vei plăti doar 125 de euro. Pentru plata individuală a unei ședințe, prețul este de 20 euro (TVA inclus). 

Discounturi și beneficii

 • 3 intrări cu invitați diferiți care vor beneficia de discount de 10% fiecare dacă doresc să se înscrie la ediția în curs.
 • Gratuit! O ședință de antrenament demonstrativă. Participanţii la ora demonstrativă care doresc să se înscrie la program beneficiază de o reducere de 15% din valoarea ediției în curs. Te așteptăm să vezi studioul și să încerci o oră de antrenament.
 • 20% discount dacă achiți în avans 2 ediții BODYUPGRADE 60 days challenge (400 euro în loc de 500 euro).
 • 10% discount din valoarea următoarei ediţii pentru fiecare prieten recomandat care se înscrie și achită contravaloarea unei ediții.

Notă: discounturile sunt cumulative. Poți beneficia de discounturi suplimentare despre care poți afla mai multe la recepție.

Oferte pentru grupuri

Pentru că ne dorim să te simţi bine şi să te relaxezi la antrenamente alături de prieteni şi colegi, am gândit căteva oferte speciale pentru grupuri mai mari:

 • minim 5 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 220 euro/persoana (24 de ore de antrenament)
 • minim 10 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 200 euro/persoană (24 de ore de antrenament)
 • minim 15 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 180 euro/persoana (24 de ore de antrenament)

 

Share:
BODYUPGRADE - GET HOT FOR SUMMER
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.