BODYUPGRADE Get fit this summer

iulie 20, 2015 - septembrie 11, 2015
BODYUPGRADE Studio - Dragoslavele nr. 2
BODYUPGRADE Get fit this summer
BODYUPGRADE Get fit this summer

BodyUPgrade 60 days challenge a intrat în rețeaua 7 card și ediție nouă din 20 iulie!

Ne bucurăm să anunțăm că BodyUPgrade 60 days challenge face parte acum din rețeaua 7 card, ceea ce înseamnă prețuri preferențiale pentru posesorii acestui card. Începând cu ediția nouă din 20 iulie, posesorii de 7 card beneficiază de discount de 20% din prețul unei ediții BodyUPgrade 60 days challenge.

Iar dacă achiți taxa de înscriere la ediția nouă până pe 15 iulie te bucuri de un discount suplimentar de 10%!
Începând cu ediţia de vară BodyUPgrade 60 days challenge îi așteptăm pe toți cei care posedă un card din rețeaua 7 card să ni-l arate și beneficiază automat de o reducere de 20% din prețul total al unei ediții de antrenamente. Noua ediție se desfăşoară în perioada 20 iulie – 11 septembrie. Antrenamentele se desfăşoară în Studioul BodyUPgrade din zona Piaţa Victoriei (Str. Dragoslavele nr. 2), la numai 2 minute de staţia de metrou Piaţa Victoriei. Click aici pentru hartă. 

Programul orelor de antrenament BodyUPgrade 60 days challenge

 • Clasa 1 – luni, miercuri, vineri >>> 18.00 – 19.00
 • Clasa 2 – luni, miercuri, vineri >>> 19.30 – 20.30
 • Clasă 3 – marţi, joi >>> 19.00 – 20.00

TARIFE PENTRU ACCES INDIVIDUAL LA PROGRAM

Preţul pentru o ediţie de 2 luni de antrenamente BodyUPgrade 60 days challenge este de 250 euro (TVA inclus)/persoanăiar dacă ai un card 7card te bucuri de 20% reducere din prețul unei ediții.. Contactează-ne pentru mai multe detalii legate de modalităţile de plată. Poţi obtine un discount de 25% dacă achiţi în avans 2 ediţii BodyUPgrade 60 days challenge, iar astfel preţul cumulat al celor două ediţii va fi de numai 400 euro! În plus, dacă îţi convingi un prieten să se înscrie şi să achite integral valoarea unei ediţiii, beneficiezi de un discount de 10%.

 • 250 euro/persoană (TVA inclus) – preţ întreg pentru 2 luni de antrenamente de 3 ori pe săptămână (24 de şedinţe)
 • 400 euro/persoană (TVA inclus) – preţ pentru 4 luni de antrenamente de 3 ori pe săptămână (48 de şedinţe) >>> discount 25% faţă de preţul întreg pentru 2 ediţii
 • Alte discounturi: 10% discount din valoare următoarei ediţii dacă recomanzi un prieten care se şi înscrie la program
 • GRATUIT! O oră demonstrativă (cu programare prealabilă)
 • Participanţii la ora demonstrativă care doresc să se înscrie la program beneficiază de o reducere de 15% din valoarea următoarei ediţii.

IMPORTANT! Dacă doreşti să te înscrii la o ediţie care este în curs vei achita numai sedinţele rămase până la finalizarea acestea. Preţul unei sedinţe este de 10 euro (TVA inclus). 

OFERTE PENTRU GRUPURI

Pentru că ne dorim să te simţi bine şi să te relaxezi la antrenamente alături de prieteni şi colegi, am gândit căteva oferte speciale pentru grupuri mai mari:

 • pentru grupuri de minim 5 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 220 euro/persoana (pentru 2 luni de antrenament, cu o frecventa de 3 ori pe săptămână – 24 de ore de antrenament)
 • pentru grupuri de minim 10 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 200 euro/persoană (pentru 2 luni de antrenament, cu o frecventa de 3 ori pe săptămână – 24 de ore de antrenament)
 • pentru grupuri de minim 15 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 180 euro/persoana (pentru 2 luni de antrenament, cu o frecventa de 3 ori pe săptămână – 24 de ore de antrenament)

ORE DEMONSTRATIVE

Te aşteptăm cu drag împreună cu colegii şi prietenii la o lecţie demonstrativă în care să îţi explicăm despre ce este vorba, să iei parte la o oră de antrenament BodyUPgrade 60 days challenge ca să testezi câteva dintre mişcările care fac parte din program. Te poţi programa telefonic la numărul 0722.908.450.

Dacă doreşti să te alături echipei noastre în urma acestei lecţii demonstrative, te poţi bucura de un discount de 15% din valoarea primei ediţii la care participi (aplicabil tarifelor pentru acces individual la program).

Share:
BODYUPGRADE - Get fit this summer
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.