BODYUPGRADE BODY BLOOM

martie 5, 2018 - aprilie 30, 2018
BODYUPGRADE Studio - Dragoslavele nr. 2
BODYUPGRADE BODY BLOOM
BODYUPGRADE BODY BLOOM

Bloom your body! Din 5 martie începe o nouă ediție BODYUPGRADE 60 days challenge!

Ce moment poate fi mai potrivit să îți intri în formă maximă decât începutul primăverii? Te așteptăm la 60 de zile de antrenamente intense, deloc ușoare, însă cu satisfacții și rezultate pe măsură care îți vor ajuta corpul să înflorească primăvara aceasta. Înscrie-te la prima ediție de primăvară BODYUPGRADE 60 days challenge din 5 martie și învață să îți respecți corpul și să ai grijă de el. Te va răsplăti cu o doză dublă de încredere în sine și stare de bine.

Voință și optimism. Primăvara asta fă-ți cadou 8 săptămâni de transformare totală. Profită de discounturile pe care ți le-am pregătit pentru prima ediție de primăvară BODYUPGRADE 60 days challenge BODY BLOOM:

 • 10% early booking discount* pentru toți cei care se înscriu și achită integral taxa de participare până la data de 16 februarie 2018.
 • 5% discount – cadoul nostru pentru toate doamnele și domnișoarele*, indiferent de data la care achită contravaloare programului (*cele 2 discounturi se pot cumula).

În plus, dacă ești în dificultate și nu știi ce cadou să alegi pentru femeile importante din viața ta, vestea bună este că ți-am pregătit cel mai frumos cadou pe care orice femeie s-ar bucura să îl primească – VOUCHERUL BODYUPGRADE 60 days challenge pentru ediția BODY BLOOM.

 • la achiziționarea voucherului te bucuri de 10% discount* din prețul normal al unei ediții.
 • la rândul său, beneficiara voucherului se poate bucura de 10% reducere* la următoarea ediție care începe pe data de 2 mai 2018.
 • voucherul asigură accesul pe toată durata ediției BODY BLOOM, în limita a 24 de ore de antrenament + 4 ore Back to Basics.
 • voucherul nu este transmisibil, iar beneficiarul trebuie să fie altul decât persoana care achiziționează voucherul.
 • (discountul oferit la achiziționarea voucherului nu se cumulează cu alte oferte aferente acestei ediții  – early booking discount de 10% până la data de 16 februarie 2018 și reducerea de 5% oferită doamnelor și domnișoarelor în luna martie).

DURATA EDIȚIEI

START 05.03.2018 – END 30.04.2018

Sunt incluse:

 • 24 de ore de antrenamente BODYUPGRADE 60 days challenge
 • 4 ore de antrenamente BACK TO BASICS
 • Urmărirea progresului pe durata ediției și efectuarea de măsurători la începutul și finalul acesteia.
 • Coaching one to one cu Robert Dinescu.

PLANIFICAREA ANTRENAMENTELOR

Antrenamentele se desfășoară zilnic, de luni până vineri, conform orarului de antrenamente de aici.

Cele 4 ore de antrenamente BACK TO BASICS se desfășoară sâmbăta, începând cu ora 10, în următoarele zile: 10.03, 24.03, 14.04, 24.04.

Clasele BACK TO BASICS sunt clase speciale, destinate tuturor participanților înscriși la o ediție pe durata cărora vom aprofunda modalitatea de a executa corect diferite tipuri de mișcări și exerciții. Pentru că mișcările efectuate corect nu numai că sunt mai eficiente, însă ne feresc de afecțiuni ale articlulațiilor pe termen lung și ne țin departe de accidentări. Vom repeta pe rând diferite tipuri de exerciții pe care le includem în mod curent în orele de antrenament, iar Robert se va asigura ca ficare dintre noi a înțeles cum se execută corect fiecare mișcare.

Nu se desfășoară antrenamente în prima zi de Paște, pe 9 aprilie 2018. 

TARIFE

Tarifele diferă în funcție de intervalul orar ales – consultă lista de prețuri aici.

BODYUPGRADE 60 days challenge este un program destinat oricui, indiferent de vârstă, condiție și formă fizică, așa că oricine este binevenit. Rezultatele pe care le vei observa după o ediție te vor face să îți dorești să continui, iar dacă respecți instrucțiunile antrenorului nostru vei reuși în scurt timp să îți atingi obiectivele. Citește mai multe despre conceptul de antrenamente BODYUPGRADE 60 days challenge aici.

Nu îți face griji dacă nu reușești să convingi pe altcineva să te însoțească la antrenamente. Nu este un motiv suficient de puternic încât să te determine să îți amâni planurile. Vei vedea că prieteniile se leagă în cele mai dificile momente, atunci când îți spui ‘nu mai pot’ și cineva va veni la tine să te încurajeze. Și nu te gândi că tu nu ai condiția fizică necesară pentru un astfel de antrenament. Rezistența se câștigă în timp, iar Robert încurajează pe fiecare în parte să tragă cât până la limită și puțin peste.

Share:
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.