BodyUPgrade Alive! 60 days challenge

mai 25, 2015 - iulie 17, 2015
BODYUPGRADE Studio - Dragoslavele nr. 2
BODYUPGRADE Alive!
BodyUPgrade Alive! 60 days challenge

O nouă ediție BodyUPgrade Alive! 60 days challenge cu mega energie!

Din 25 mai am pornit o nouă ediție BodyUPgrade 60 days challenge, de data asta alături Secom România, care îi va ajuta pe participanții noștri să aibă mai multă energie, atât la antrenamente, cât și în activitățile lor de zi cu zi. 

Eficiența antrenamentelor nu ține doar de frecventarea claselor de antrenamente de 3 ori pe săptămână. Este important să te asiguri că te odihnești suficient, că ai o alimentație corectă, toate astea contribuind la un nivel optim de energie care să te susțină pe durata antrenamentelor. După o zi plină la birou se întâmplă ca de multe ori, chiar dacă vii la antrenamente, să constați că ești obosit și că oricât ai încerca, nu reușești să te concentrezi și oboșești mai repede. Este bine că vii și știm că atunci când ora se încheie, chiar dacă nu ai dat 100% din cât erai obișnuit să dai la antrenamente, pleci cu un tonus mental și fizic mai fizic mai bun. Totuși, pentru ca la finalul celor 60 de zile de antrenamente să te bucuri de rezultatele muncii tale, astfel de momente nu trebuie să se întâmple foarte des.

Cei de la Secom România împreună cu  noi am decis ca această ediție să fie una specială, așa că am numit-o BodyUPgrade Alive! 60 days challenge, asta pentru că toți cei care s-au înscris vor primi din partea partenerului nostru câte un Mega-nutrient Alive!, pentru un nivel optim de energie și imunitate cu 133 de ingrediente esențiale, naturale și pentru ca organismul să funcționeze normal pe durata exercițiilor fizice intense și după acestea.

Alive_cutie_fara-umbra_2014-194x320

Alive! conține un complex de nutrienți din vitamine, minerale, extracte din fructe, legume și plante verzi, enzime digestive, acizi grasi Omega 3/6/9, antioxidanți, aminoacizi și ciuperci medicinale care să susțină metabolismul energetic și să reducă oboseala și extenuarea.

Ajută la protejarea organismului prin cele mai eficiente ingrediente: minerale chelatate cu aminoacizi, extracte din fructe și legume procesate astfel încăt să-și mențină calitățile, extracte organice din ciuperci medicinale chinezești și japoneze, în total 133 de ingrediente testate în laborator pentru asigurarea purității și eficienței.

Mega-nutrientul Alive! contribuie, printre multe altele, la menținerea metabolismului energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului imunitar în timpul exercitiilor fizice intense și după acestea, la funcționarea normală a sistemului nervos și muscular. Mai multe despre beneficiile Alive! găsești aici.

logo-alive

Este important să știi că, deși mega-nutrientul Alive! te ajută să ai mai multă energie și îți întărește imunitatea organismului, nu suplinește lipsa de odihnă și alimentația proastă.

Te așteptăm în continuare la ediția BodyUPgrade Alive! 60 days challenge care a început pe 25 mai și care durează până pe 17 iulie. Antrenamentele se desfăşoară în Studioul BodyUPgrade din zona Piaţa Victoriei (Str. Dragoslavele nr. 2), la numai 2 minute de staţia de metrou Piaţa Victoriei. Click aici pentru hartă. 

Programul orelor de antrenament BodyUPgrade Alive! 60 days challenge

 • Clasa 1 – luni, miercuri, vineri >>> 18.00 – 19.00
 • Clasa 2 – luni, miercuri, vineri >>> 19.30 – 20.30
 • Clasă recuperare – marţi, joi >>> 19.00 – 20.00

TARIFE PENTRU ACCES INDIVIDUAL LA PROGRAM

Preţul pentru o ediţie de 2 luni de antrenamente BodyUPgrade Alive! 60 days challenge este de 250 euro (TVA inclus)/persoană. Contactează-ne pentru mai multe detalii legate de modalităţile de plată. Poţi obtine un discount de 20% dacă achiţi în avans 2 ediţii BodyUPgrade Alive! 60 days challenge, iar astfel preţul cumulat al celor două ediţii va fi de numai 400 euro! În plus, dacă îţi convingi un prieten să se înscrie şi să achite integral valoarea unei ediţiii, beneficiezi de un discount de 10%.

 • 250 euro/persoană (TVA inclus) – preţ întreg pentru 2 luni de antrenamente de 3 ori pe săptămână (24 de şedinţe)
 • 400 euro/persoană (TVA inclus) – preţ pentru 4 luni de antrenamente de 3 ori pe săptămână (48 de şedinţe) >>> discount 20% faţă de preţul întreg pentru 2 ediţii
 • Alte discounturi: 10% discount din valoare următoarei ediţii dacă recomanzi un prieten care se şi înscrie la program
 • GRATUIT! O oră demonstrativă (cu programare prealabilă)
 • Participanţii la ora demonstrativă care doresc să se înscrie la program beneficiază de o reducere de 15% din valoarea următoarei ediţii.

IMPORTANT! Dacă doreşti să te înscrii la o ediţie care este în curs vei achita numai sedinţele rămase până la finalizarea acestea. Preţul unei sedinţe este de 10 euro (TVA inclus). 

OFERTE PENTRU GRUPURI

Pentru că ne dorim să te simţi bine şi să te relaxezi la antrenamente alături de prieteni şi colegi, am gândit căteva oferte speciale pentru grupuri mai mari:

 • pentru grupuri de minim 5 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 220 euro/persoana (pentru 2 luni de antrenament, cu o frecventa de 3 ori pe săptămână – 24 de ore de antrenament)
 • pentru grupuri de minim 10 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 200 euro/persoană (pentru 2 luni de antrenament, cu o frecventa de 3 ori pe săptămână – 24 de ore de antrenament)
 • pentru grupuri de minim 15 persoane care se înscriu în acelaşi timp – 180 euro/persoana (pentru 2 luni de antrenament, cu o frecventa de 3 ori pe săptămână – 24 de ore de antrenament)

ORE DEMONSTRATIVE

Te aşteptăm cu drag împreună cu colegii şi prietenii la o lecţie demonstrativă în care să îţi explicăm despre ce este vorba, să iei parte la o oră de antrenament BodyUPgrade Alive! 60 days challenge ca să testezi câteva dintre mişcările care fac parte din program. Te poţi programa telefonic la numărul 0722.908.450.

Dacă doreşti să te alături echipei noastre în urma acestei lecţii demonstrative, te poţi bucura de un discount de 15% din valoarea primei ediţii la care participi (aplicabil tarifelor pentru acces individual la program).

Share:
BODYUPGRADE Alive
© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.