Corpul şi mintea sunt într-un continuu upgrade şi asta cam dă dependenţă

Alina M.

Ruxandra M - Corpul şi mintea sunt într-un continuu upgrade şi asta cam dă dependenţă

Micile bucurii ale vieţii, când vine vorba de sport, sunt de fapt despre marile realizari pe care tu le-ai făcut posibile prin muncă, prin perseverenţă, prin ambiţie şi însoţit fiind la fiecare pas de un om dedicat şi talentat.

Robert Dinescu este antrenorul tuturor, al celor avansaţi, pe care îi împinge spre perfecţiune şi a celor mai puţin forţoşi, pe care îi ajută, cu fiecare sesiune de antrenament să devină din ce în ce mai buni.

În 7 luni la BODYUPGRADE, flotările pe podea au devenit cam banale, aşa că m-am urcat pe patru mingi să fie mai dificil. Merg pe inele ca prin parc, fac flotări una după alta, merg pe sub multe gărduleţe în planşă, sar în lungime, duc genunchii la piept legată fiind cu elastice, fac cam tot ceea ce nu credeam că am forţă şi energie să fac vreodată. Şi mă antrenez intens timp de o oră, cu pauze foarte scurte. Pentru că acum pot, pentru că în atâtea ore de antrenament am dobândit musculatura necesară să mă ajute, am învăţat corect de la Robert ce am de făcut şi am căpătat rezistenţă să fac faţă şi orelor de cardio şi orelor de circuit. Iar atunci când simt că nu mai pot, ştiu că e Robert acolo să mă ţină pe drumul cel bun.

Iar rezultatele se văd şi se simt. Musculatura este tonifiată, grăsimea dispare cu fiecare săritură, energia urcă la cote maxime, iar starea de bine e generalizată.

Corpul şi mintea sunt într-un continuu UPGRADE şi asta cam dă dependenţă.

Mulţumesc, Robert!

Share:

Leave a Reply

© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.