ROBERT DINESCU

CREATORUL CONCEPTULUI BODYUPGRADE

Follow:

Inca de cand ne nastem cautam propiul tel in viata. Unii il gasesc mai devreme, altii mai tarziu, altii inca sunt in cautarea lui.

Viata mea a capatat sens in 1997, cand am intrat prima oara intr-o sala de fitness. Mi-a placut atat de mult, incat dintr-o pasiune adolescentina am transformat-o in meseria care ma defineste astazi.

Unii sunt buni la cuvinte, altii la marketing, altii la politica si altii la PR. Eu stiu sa ma misc si sa ii determin si pe altii sa faca miscare. Exista mai multe feluri prin care poti deveni un om complet: spiritual, afectiv, profesional. Toate sunt bune. Eu iti recomand inca una: miscarea fizica.

Dupa ani de zile in care am lucrat ca antrenor personal pentru numeroase vedete, dupa sute de ore in care am pus in practica exercitii fizice inedite, iti propun acum o calatorie din care vei iesi castigator.

Dureaza 60 de zile la capatul carora vei fi complet transformat: mai tonifiat, mai rezistent, mai performant. Fara o dieta drastica, doar cu o alimentatie echilibrata si cu un munte de vointa pe care trebuie s-o calesti necontenit.

Sunt Robert Dinescu si am conceput pentru tine BODYUPGRADE 60 days challenge, programul intensiv de fitness care te ajuta sa slabesti si sa iti tonifiezi musculatura, fara sa urmezi o dieta restrictiva.

ANTRENAMENTE PERSONALE CU ROBERT

Pe langa clasele de BODYUPGRADE 60 days challenge, Robert sustine si clase de antrenamente personale cu cei mai timizi sau pentru cei ce doresc sa abordeze un antrenament personalizat.

Programul antrenamentelor se stabileste impreuna cu Robert, de asemenea si frecventa acestora.

© Copyright 2020 BODYUPGRADE 60 days challenge. Toate drepturile rezervate.